ARRANGEMENTER
Min. Antal på 20 personer for booking af selskaber

Trekroner Fortet er, med sin unikke beliggenhed i Københavns Havn, en oplagt venue, når firmaevents, begivenheder og mærkedage skal fejres.

logo
FIRMAEVENT

TEAM BUILDING, FEST ELLER RECEPTION?

Der er ingen ende på hverken store eller små fester på Trekroner Fortet.

Forkæl din ledelse, medarbejdere eller nære med en fest ud over det sædvanlige. Hold fest på øen, og tag gerne musikken med – eller lad os stå for den.

Uanset anledning og specielle krav til fest og menu, er Trekroner Fortet værd at overveje som målet for en unik fest med højt til himlen.

Nyd selskabet, og nyd København fra søsiden. Glæd jer over at have en lille ø midt i byen næsten helt for jer selv.For mere info, kontakt os på kontakt@trekronerfort.dk

BRYLLUP

Trekroner Fortet er, med sin unikke beliggenhed i Københavns Havn, en oplagt venue, når et bryllup skal fejres. I to klassiske, rødkalkede ejendomme på hver side af indsejlingen til øen, findes de smukkeste rammer for at holde jeres næste bryllup.For mere info, kontakt os på kontakt@trekronerfort.dk

HOLD DIN FEST

Festen kan allerede starte, mens I stille og roligt sejler gennem Københavns kanaler. Velkomsttaler, champagne og snacks kan serveres i solen på toppen af kasematbygningen, før I samlet går til Nordrefløj, hvor vi har dækket overdådigt op, og står klar i køkken og kulisser for at gøre aftenen mindeværdig.

Har I specifikke ønsker til underholdning, assistere vi gerne.

Natmaden kan serveres på terrassen (hvis vejret vil), inden hele selskabet sejles hjem i den københavnske nat.

For mere info, kontakt os på kontakt@trekronerfort.dk

Piger skåler

Skal vi skræddersy et specielt event til jer?