HOLD FEST

BRYLLUP, BARNEDÅB, KONFIRMATION, FØDSELSDAG, JUBILÆUM, SKILSMISSEFEST, FIRMAFEST, RECEPTION …

En anledning til fest har mange navne. Trekroner Fortet er, med sin unikke beliggenhed i Københavns Havn, en oplagt venue, når begivenheder og mærkedage skal fejres. I to klassiske, rødkalkede ejendomme på hver side af indsejlingen til øen, findes de smukkeste rammer for at holde større selskaber.

 

Festen kan allerede starte, mens I stille og roligt sejler gennem Københavns kanaler. Velkomsttaler, champagne og snacks kan serveres i solen på toppen af kasematbygningen, før I samlet går til Nordrefløj, hvor vi har dækket overdådigt op, og står klar i køkken og kulisser for at gøre aftenen mindeværdig. Ønsker I et jazzorkester eller en smuk cellist? Fuld fest med DJ til langt ud på natten? Stand-up? Det klarer vi. Natmaden kan serveres på terrassen (hvis vejret vil), inden hele selskabet sejles hjem i den københavnske nat.

 

Uanset anledning og specielle krav til fest og menu, er Trekroner Fortet værd at overveje som målet for en unik fest med højt til himlen. Nyd selskabet, og nyd København fra søsiden. Glæd jer over at have en lille ø midt i byen næsten helt for jer selv.

 

Vi er hverken låst fast i måden at arrangere en fest på eller menuens indhold. Mulighederne er mange og omfanget variabelt, og vi sørger for at opfylde jeres ønsker ned til mindste detalje. Såfremt I ønsker input til et tema og/eller underholdning, har vi kasketten fuld af gode idéer til at udnytte øens potentiale så beliggenhed og fest hænger optimalt sammen.

 

Er du interesseret, inspireret eller bare en lille smule nysgerrig, så kontakt os og hør mere. Læs også om, hvilke andre aktiviteter du kan supplere din fest med.

 

PS: Uanset omfanget af festen, er det os der står for forplejningen. Det betyder i praksis, at det ikke er muligt blot at leje lokaler på øen.

 

EKSEMPLER PÅ FESTMENUER

Køkkenet på Trekroner Fortet skaber mad af høj gastronomisk kvalitet. Repertoiret spænder fra moderne nordisk over europæisk husmandskost til markant fransk kogekunst. Se eksempler og forslag til festmenuer her.

 

SITE VISIT

Hver fest har sin helt egen stemning og særlige anledning. Vi imødekommer individuelle ønsker om alt lige fra events til menu. Den vellykkede fest starter med et ’selskabsmøde’/site visit, hvor du besøger Trekroner Fortet og mærker stemningen. Ønsker og muligheder gennemgås. Husk også at nyde udsigten mens vi giver dig inspiration til, hvordan du kan udnytte øens beskaffenhed og potentiale optimalt. Kontakt os og aftal et site visit.