AKTIVITETER

Unik beliggenhed, en kantet form og historisk vingesus er blot nogle af de elementer, der gør Trekroner Fortet til et oplagt sted for helt specielle aktiviteter. Kom herud og deltag i det ene eller det andet. Kobl en aktivitet på din fest eller benyt det som en del af et firmaarrangement.

 

HISTORISK UDSTILLING

I Kasematbygningen findes en permanent udstilling, der fortæller Trekroner Fortets historie, så du på egen hånd kan dykke ned i den spændende fortælling. Udstillingen er gratis. Læs mere om Trekroner Fortet på Københavns Befæstnings website.

 

RUNDVISNING

En rundvisning på Trekroner Fortet er en rejse tilbage i tiden. Igennem krig og fred. Gå om bord i søfortets historie, og følg vores guide rundt på øen. Der er gamle, rustne kanoner og ikke mindst den imponerende kasematbygning. Fra toppen af kasematten er der frit udsyn til Øresund og København. Med lidt god vilje kan man næsten se Lord Nelson i øjnene. Kontakt os for at høre mere og/eller for at bestille en rundvisning. Kr. 95,- pr. person.

 

SLAGET PÅ TREKRONER

En moderne skattejagt og skarp dyst for voksne og unge. Det gælder om at have paratviden, orienteringssans og godt humør. Kom ud til øen og dyst. Vi lister rundt i kasematbygningen, og vi forcerer det grønne terræn. Sammenhold og konkurrence går hånd i hånd i jagten på skatten, og der er udsigt til både himmel, havn og præmier. Kr. 189,- pr. person.

 

FANGERNE PÅ FORTET

Intellekt og fysiske evner mødes i et forfølgelsesløb på steroider for voksne og unge som tør tage en sjov og udfordrende dyst med, og mod, hinanden. Konkurrencen vindes af det hold som samlet kommer i mål med den bedste besvarelse. Skattemesteren udpeger til slut det vindende hold – og uddeler præmier. Kr. 289,- pr. person.

 

RIB SEJLADS

Få en sejloplevelse udover det sædvanlige med den afsindig hurtige RIB. Den rummer et potentiale for hastigheder over 100 km/t. Wrooom! Er der brug for en ekstra udfordring eller lidt adspredelse under et langt mødeforløb for at få et adrenalinkick? Så er det her, du skal stige på.

 

SKRÆDDERSYEDE AKTIVITETER

Hvis I har idéer til andre aktiviteter er vi bestemt lydhøre. Vi kunne for eksempel godt forestille os aktiviteter som Padleboard, bueskydning, svømning, dykning mv.

 

BOOK EN AKTIVITET

Kontakt os hvis du ønsker  at booke en aktivitet eller ønsker yderligere information.