TURIST

På den lille ø med kant ved indsejlingen til Københavns havn, finder du Trekroner Fortet, som engang var en del af byens befæstning. Fortet har en lang og meget spændende historie, som du kan læse mere om på Københavns Befæstnings website. 

Men hvis vi for et øjeblik ser bort fra historien, er Trekroner Fortet lidt af en oase i København, som vil give dig en ekstra oplevelse under dit besøg i vores hovedstad. Her er natur, arkitektur og et helt fantastisk vue ind over København og byens karakteristiske spir. Her er mulighed for ro og frisk luft, let servering i caféen samt en udstilling i Kasematbygningen. Desuden kan vi tilbyde unikke rundvisninger på øen, så du får det hele med.

 

SEJL UD TIL TREKRONER FORTET

 

SEJLPLAN 2020
Med WaterTours shuttle service bliver du og dine gæster nemt, hurtigt og billigt sejlet mellem Langeliniekaj og Trekroner Søfort.

 

MAJ OG JUNI
Lørdag, søn- og helligdage: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30

 

JULI OG AUGUST
Torsdag og fredag: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30
Lørdag: ud kl. 11.00 og 13.00 – hjem kl. 13.15 og 15.00
Søndag: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30

 

SEPTEMBER
Lørdag og søndag: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30

 

Ture lørdag og søndag skal bookes senest kl. 12.00 fredagen før ønsket afgang. Ture på helligdage, skal bookes senest kl. 12.00 den forudgående hverdag.

 

Afgang fra: Langeliniekaj 5 ved Isbjørnen
Ankomst til: Trekroner Søfort

Pris: DKK 100,00 t/r

 

Alle ture skal reserveres og forudbetales.
Købte billetter refunderes ikke. Book WaterTours her.

 

Vores primære shuttlebåde medtager op til 12 passagerer ad gangen. Er der fyldt op på første tur, sejler vi naturligvis en runde mere. Vi vurderer løbende antal solgte billetter, og om nødvendigt indsætter vi et af vores større fartøjer, således at vi sikrer, at selv større selskaber kommer sikkert frem og tilbage.

WaterTours er den officielle besejler til og fra Trekroner Søfort.

 

 

CAFÉEN ER ÅBEN 11.00 – 16.30 PÅ OVENSTÅENDE DAGE