MENUEKSEMPLER

Her har vi komponeret lidt inspiration til maden til en festlig aften med familie og venner. Eller til et firmaarrangement. Vælg frit fra listen eller giv os input til hvad I kunne tænke jer til netop jeres fest, så kommer vi med et oplæg. Vi er fleksible og opfindsomme, og kan tilberede alt lige fra en 2-retters menu til 225 kr. (eksklusiv vine) til den helt store gourmetmiddag til 1.500 kr. +. Bon appetit! Eller på nordisk; velbekomme….

 

SNACK

oliven

umodne ferskner

puffet ris med eddike

“trække urter op af haven”

saltmandler

 

FORÅRSMENU

stenbiderrogn, kartoffelpuré, luftig purløgscreme, sprødt rugbrød og brøndkarse

terrin på lammeskank og syltet løg, oliven og estragon

sprængt kalveculotte med grillet asparges, “maltjord” og portvinssauce med brunet smør

rabarber i forskellige strukturer med hvid chokolade

 

SOMMERMENU

hjemmerøget  makrel med ærter og sur sago ramsløg

bryst af pattegris med brændt porre, brunet smør og citron

kalvekam med sprød tærte, frikassé på nye kartofler og hvide asparges

jordbær, jordbæris, karamel og chokolade

 

SENSOMMERMENU

kartoffelmousse med löjrom og sprød malt

bagt torsk med masser af blomkål og muslingesauce

buk, stegte majs med vilde svampe, jordskokke- og sherrysauce, kartofler apart

skovbær med lakrids og mandel

 

RECEPTIONSMENU

ærtesuppe

blomkål og löjrom

foie gras og sprød malt

brødskorper og kylling med spidskål

“urterhaven”

røget torsk med agurk

grillet tun med sesam

rimet laks med granulata

konfiteret kartoffel med ærtepuré

syltet kammusling med fennikel

sprængt svinemørbrad med pære

gravad lammefilet med tørret tomat

skagenskinke med oliven

havre med saltkaramel

comté med kvædepure

chokoladekage med vaniljecreme

Brie de Meaux med citron

æblekompot med dulce

 

BUFFET

moules mariniére

pil selv-rejer med svampe emulsion

krabbesalat med tørret tomat og fennikel

bagt fisk

rimmet laks med crudite salat

salat på sommerkål, speltkerner, syltet løg og tranebær

lun “kartoffelsalat” vendt med vilde urter og brunet smør

glaceret skank af pattegris med rugbrød, persille og citron

spoleben-barbecue  eller måske barbecue med spoleben

kalveculotte

ost

chokoladekage med rabarber

hvid chokolade med mango og lakrids

 

GOURMET MENU

snack: grissini med skagenskinke og gedeostecreme

syltet havtaske med syltede tomater

stegt jomfruhummer med gulerødder og havtorn

tatar med sprøde løg, havesyre og sprødt brød

kalvemørbrad med ærter, asparges, kartofler i forskellige teksturer og sauce med brunet smør og masser af urter

danske oste

jordbær/hindbær, hvid chokolade, lakrids og saltkaramel