MENUEKSEMPLER
Her har vi komponeret lidt inspiration til maden til en festlig aften med familie og venner. Eller til et firmaarrangement. Vælg frit fra listen eller giv os input til hvad I kunne tænke jer til netop jeres fest, så kommer vi med et oplæg. Vi er fleksible og opfindsomme, og kan tilberede alt lige fra en 2-retters menu til 225 kr. (eksklusiv vine) til den helt store gourmetmiddag til 1.500 kr. +. Bon appetit! Eller på nordisk; velbekomme….
SNACK
oliven
umodne ferskner
puffet ris med eddike
“trække urter op af haven”
saltmandler
FORÅRSMENU
stenbiderrogn, kartoffelpuré, luftig purløgscreme, sprødt rugbrød og brøndkarse
terrin på lammeskank og syltet løg, oliven og estragon
sprængt kalveculotte med grillet asparges, “maltjord” og portvinssauce med brunet smør
rabarber i forskellige strukturer med hvid chokolade
SOMMERMENU
hjemmerøget makrel med ærter og sur sago ramsløg
bryst af pattegris med brændt porre, brunet smør og citron
kalvekam med sprød tærte, frikassé på nye kartofler og hvide asparges
jordbær, jordbæris, karamel og chokolade
SENSOMMERMENU
kartoffelmousse med löjrom og sprød malt
bagt torsk med masser af blomkål og muslingesauce
buk, stegte majs med vilde svampe, jordskokke- og sherrysauce, kartofler apart
skovbær med lakrids og mandel
RECEPTIONSMENU
ærtesuppe
blomkål og löjrom
foie gras og sprød malt
brødskorper og kylling med spidskål
“urterhaven”
røget torsk med agurk
grillet tun med sesam
rimet laks med granulata
konfiteret kartoffel med ærtepuré
syltet kammusling med fennikel
sprængt svinemørbrad med pære
gravad lammefilet med tørret tomat
skagenskinke med oliven
havre med saltkaramel
comté med kvædepure
chokoladekage med vaniljecreme
Brie de Meaux med citron
æblekompot med dulce
BUFFET
moules mariniére
pil selv-rejer med svampe emulsion
krabbesalat med tørret tomat og fennikel
bagt fisk
rimmet laks med crudite salat
salat på sommerkål, speltkerner, syltet løg og tranebær
lun “kartoffelsalat” vendt med vilde urter og brunet smør
glaceret skank af pattegris med rugbrød, persille og citron
spoleben-barbecue eller måske barbecue med spoleben
kalveculotte
ost
chokoladekage med rabarber
hvid chokolade med mango og lakrids
GOURMET MENU
snack: grissini med skagenskinke og gedeostecreme
syltet havtaske med syltede tomater
stegt jomfruhummer med gulerødder og havtorn
tatar med sprøde løg, havesyre og sprødt brød
kalvemørbrad med ærter, asparges, kartofler i forskellige teksturer og sauce med brunet smør og masser af urter
danske oste
jordbær/hindbær, hvid chokolade, lakrids og saltkaramel