KOKKEN

PETER MOSE MIDTGAARD

Det er Peter der siger; ’Hvorfor øve en masse fancy gastronomisk vold på en gulerod, når dens smag i sig selv er god?’ Den lader vi stå et øjeblik. Imens kan vi kort ridse op, at Peter startede som kokkeelev under Jesper Winding på Sølyst. Herefter et par år på Ensemble, som i den periode havde 1 og 2 Michelinstjerner. Starter Gourmandiet op, kommer på Luns. Som selvstændig har Peter bl.a. stået for catering til jagtselskaber på sjællandske godser. Han har været køkkenchef på Statens Museum for Kunst, været madkonsulent for 42 RAW og for Christianshavns Bådudlejning. Da han således nærmest stod i kanalens vand til knæene, var det nærliggende at stå til søs og stævne ud mod Trekroner Fortet, som han nu forpagter. Her lever han i den grad sin drøm ud med et stort ansvar for ø og gastronomi, aktiviteter, opvask og mødeplanlægning for nu bare at nævne få af de mange gøremål, han har kastet sig over. Som om det ikke var nok, så er han også i gang med en urtehave på øen, som han passer og plejer med stort omhu.